Ninove 27 Feb 2020 - 23u00
Lichte regen
2.51°C

'Ninove Danst' schenkt 1500 euro aan de sociale kruidenier

11 juni 2017

'Ninove Danst' heeft  de opbrengst geschonken aan de sociale kruidenier van Teledienst Ninove. De cheque van 1.500 euro is zaterdagavond geschonken aan Walter Maes van Teledienst. In de sociale kruidenier, naast de Hospitaalkerk in de Burchtstraat, kunnen mensen in armoede elke vrijdag voeding tegen de helft van de marktwaarde aankopen.  De olgende editie van 'Ninove Danst' vindt plaats op 7 oktober

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons