Ninove 03 Apr 2020 - 04u13
Broken Clouds
10.09°C

Sparren vatten vuur aan de Lindendreef

21 april 2018

#Ninove - De brandweer van Ninove  werd zaterdag omstreeks 15.45 uur opgeroepen voor een brand in de Lindendreef in Ninove. In de voortuin van een woning  had een rij sparren vuur gevat. Hierdoor was er gevaar dat de vlammen naar omliggende bebouwing zouden overslaan. Vermoedelijke werd de brand veroorzaakt door het verbranden van onkruid met een gasbrander.

De brandweerkorpsen vragen met aandrang dat mensen stoppen met onkruid te verbranden. Er ontstaat hierdoor vaak brand.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons