Ninove 04 Apr 2020 - 06u47
Scattered Clouds
6.81°C

Eerstesteenlegging nieuw Ninoofs politiekantoor

21 april 2018

#Ninove  -Zaterdag vond de eerstesteenlegging plaats van het nieuwe politiekantoor langs de Centrumlaan in Ninove. Het wordt een modern complex dat voldoet aan de strengste normen waar nieuwe politiekantoren moeten aan voldoen, oa een speciale ruimte voor ondervraging van kinderen, een goed beveiligd cellencomplex en vooral een kantoor waar alle diensten samen op één locatie zitten. Momenteel zitten de diensten nog verspreid over twee locaties, maar voortaan zullen zowel de interventieploegen, recherche, wijkwerking en verkeersdienst evenals het onthaal samenzitten op dezelfde plaats wat de werking een stuk zal verbeteren. Het  was Commissaris-generaal van de federale politie Catherine De Bolle die samen met het stadsbestuur en korpschef Philippe De Cock de eerste steen mocht leggen van het complex dat tegen 2019 in gebruik zal genomen worden.  Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons