Ninove 31 Mar 2020 - 15u51
Clear Sky
2.06°C

Sint-Annakamer ook in 2018 ambassadeur van Orval in Ninove

21 april 2018

#Ninove - Om het tot ambassadeur 2018 te schoppen van Orval moest de Sint-Annakamer aan twee voorwaarden voldoen. 'Vooreerst moet het café over de uitstraling beschikken om een waardig ambassadeur te zijn, maar dat bleek geen struikelblok. De tweede voorwaarde was dat het lekkere gerstenat perfect geserveerd werd.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons