Ninove 08 Apr 2020 - 14u24
Overcast Clouds
12.03°C

Verkeersongeval kruispunt Kapittelstraat-expressweg N45 te Appelterre

20 april 2018
Verkeersongeval kruispunt Kapittelstraat-expressweg N45 te Appelterre

#Appelterre  -Op het kruispunt van de Kapittelstraat met de expressweg N45/Tabakslaan gebeurde vrijdagavond andermaal een ernstig ongeval. Bij het kruisen van de weg heeft één van de bestuurders het andere voertuig niet of te laat opgemerkt en werd in de flank gegrepen, één van de voertuigen was een bestelwagen van 'De Frietman' uit Aspelare. De vrouw met de frietmobiel kwam na het ongeval tot stilstand in de graskant. Ze werden beide met lichte verwondingen naar het ziekenhuis van Geraardsbergen gebracht. Beide voertuigen werden vernield en moesten getakeld worden. Brandweer Ninove kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen en politie Ninove deed de nodige vaststellingen.    Foto's Hilde B

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons