Ninove 08 Apr 2020 - 14u32
Overcast Clouds
12.03°C

Groot zomerevent rond WK voetbal in Ninove

20 april 2018
Groot zomerevent rond WK voetbal in Ninove

#Ninove  - Hét Ninoofse zomerproject rond het WK-voetbal werd zopas voorgesteld door de organisatoren Veaudeville, Schepen van sport en feestlijkheden Marc Torrekens, Schepen van Cultuur Veerle Cosyns en Burgemeester Tania De Jonge.  Het aards paradijs verrijst in het centrum van Ninove. Van 14 juni tot en met 15 juli wordt de ervaringssite van 'Garden of Eden' the place to be van de ruime omgeving, de naam verwijst naar Eden Hazard. Het WK voetbal volgen op het grootste scherm van de regio? Genieten van een lekker pop up restaurant? Chillen en feesten in een zomerbar? Een event meepikken? Beleef het allemaal in Ninove deze zomer!

Het WK voetbal zal ons land en onze stad terug in haar greep nemen vanaf midden juni, het centrale punt hiervan vormt de ocmw-site in de Burchtstraat. Hier zal een reuzescherm van 6x7 meter, of meer dan 40 vierkante meter opgetrokken worden, meteen één van de grootste in de ruime regio. Maar de organisatie van Veaudeville gaat veel ruimer dan enkel het voetbal. Op het terrein van de Garden of Eden zal een tent opgetrokken worden van 400 vierkante meter waar een pop-up restaurant en Vip-ruimte zal ondergebracht worden van 14 juni tot 15 juli. Deze is gedurende 32 dagen alle dagen geopend en beschikt over een ruim terras, er worden ook lekkere cocktails, tapas, enzomeer geserveerd in een feeërieke sfeer, dit met sfeervolle muziek en een enthousiaste bediening die van deze site de hot spot van de regio moet maken tijdens de zomerperiode.

De eventweide biedt plaats aan 2000 mensen, waar alle belangrijke voetbalmatchen worden vertoond. Daarnaast zullen er optredens, kids days, een Date-party, afterwork-party en zoveel meer plaatsvinden. Alle info kan men terugvinden via www.gardenofeden.be , hier kan men ook reeds reserveren voor het pop up restaurant, waarvan er nu reeds drie dagen volzet zijn. Inbev met het Belgium bier en Coca cola zijn enkele van de sponsors.

 Er heerst wat ongerustheid bij enkele horecazaken elders in het centrum over het project maar de stad en organisatoren gaan samen met hen na de eerste dagen evalueren.

 Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons