Ninove 06 Apr 2020 - 20u32
Clear Sky
17.74°C

Afbraakwerken gestart in het gezellige winkel- en horecastraatje

19 april 2018

#Ninove  -De langverwachte sloop van 6 naast elkaar liggende handelspanden in de Langemuntstraat is van start gegaan. De panden waren verloederd en zorgden voor een minder fraai zicht en waren dringend aan afbraak toe. Er waren voorheen een coctailbar, nachtwinkel, café's een restaurant en lingeriewinkel gevestigd. Na de afbraak start de bouw van handelspanden en appartementen die er moeten voor zorgen dat deze straat in de onmiddellijke omgeving van de fontein een waardig uitzicht krijgt. Naar aanleiding van deze werken werd de fontein tijdelijk uitgeschakeld om schade aan de filterinstallatie door vuil te voorkomen.   Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons