Ninove 28 Feb 2020 - 12u50
Scattered Clouds
1.91°C

Jouw 5 euro maakt een wereld van verschil

19 april 2018

#Ninove - Vandaag om 15.00 start de stickerverkoop van het Rode Kruis ook in Ninove dit jaar met Robbedoes in de hoofdrol.

Voor 5 € kan je een sticker aanschaffen en steun je de plaatselijke afdeling NINOVE. Ze gebruiken de centjes om nieuwe werkpakken aan te schaffen en hun ziekenwagen te onderhouden.

Je kan de sticker verkopers  terug vinden aan de ingang van volgende grootwarenhuizen. Colruyt / Carrefour / Lidl / Aldi Meerbeke / Ninia op zaterdag 21/4 en Spar Denderwindeke.

De afdeling Ninove verkoopt niet aan kruispunten.

Wie goed kijkt op de sticker ziet ook een rolletje weggelegd voor acteur Peter Van den Eede die voor de gelegenheid in de huid kruipt van vrijwilliger Ivo. En ook hij geeft zich (op zijn manier :-)) helemaal om van de stickerverkoop een klinkend succes te maken.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons