Ninove 27 Feb 2020 - 23u04
Lichte regen
2.51°C

Man komt om bij garagebrand in Nederhasselt

17 april 2018

#Ninove - Een zware brand heeft dinsdagochtend rond 6.45 het werkatelier van een 68-jarige man achter een huis in de Nederhasseltstraat volledig vernield. De brandweerzone Zuid-Oost afdeling Aalst en Geraardsbergen waren snel ter plaatse maar konden het atelier en de man niet meer redden.

De man had eerst zijn vrouw nog naar buiten begeleid, maar is nadien vermoedelijk om de brand zelf proberen te blussen naar binnen gelopen. De vrouw werd in shock naar het ziekenhuis afgevoerd.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons