Ninove 18 Oct 2019 - 21u14
Few Clouds
13.65°C

Eetfestijn wielerclub "Denderclub Ninove"

16 april 2018
Eetfestijn wielerclub "Denderclub Ninove"

#Ninove  - Op zondag 22 april heeft het jaarlijkse Stoepfestijn plaats van wielerclub Denderclub Ninove tvv de wielerwedstrijd "Grote prijs Beeckman-De Caluwé". Men kan terecht in zaal De Roos in de Geraardsbergsestraat in Ninove van 11.30 tot 16 uur. 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons