Ninove 31 Mar 2020 - 18u29
Clear Sky
2.06°C

Restauratie van historische Liberale Kring in de Dreefstraat morgen van start

15 april 2018

#Ninove - Op zondagvoormiddag 15 april 2018 organiseert de werkgroep rond "160 jaar liberalisme in Ninove" een BLAUWE STADSWANDELING.

Deze begeleide wandeling in de binnenstad van Ninove, bracht de deelnemers in en langsheen een 10-tal panden met een liberale geschiedenis waarover later deze week meer op Ninofmedia. Ook de verbouwing van het historisch gebouw ‘De Liberale Kring’ dat morgen zal starten,kwam aan bod.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons