Ninove 07 Apr 2020 - 01u16
Scattered Clouds
8.72°C

Rommelmarkt en garageverkoop in Okegem

15 april 2018
Rommelmarkt en garageverkoop in Okegem

# Okegem  - Op zondag 15 april organiseert de KWB-Okegem zijn jaarlijkse rommelmarkt en garageverkoop in zowat alle straten van Okegem en de Okegembaan. Mede door het zonnige weer waren reeds in de voormiddag talloze koopjesjagers op de been om het één of ander op de kop te tikken of om gewoon te slenteren langs de vele deelnemers aan de rommelmarkt-garageverkoop. Er staan ook enkele drankstandjes opgesteld, oa aan het buurthuis en de Hazeleerstraat, waar men kan napraten of gewoon genieten van een drankje. De rommelmarkt is te bezoeken tot 17.30 uur.    Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons