Ninove 31 Mar 2020 - 20u19
Clear Sky
6.1°C

Nieuw viergeslacht dankzij Noor Van Houcke

12 april 2018
Nieuw viergeslacht dankzij Noor Van Houcke

Noor Van Houcke werd geboren op 27 december als dochter van mama Elke Ots (30) en Kristof Van Houcke (32). Meteen is ze de jongste telg van een viergeslacht, samen met mama Elke Ots, oma Hilde Van den Borre (52) en overgrootmoeder Cecile Vernaillen (74). Noor is het zusje van Ella, die twee jaar geleden al voor het eerste viergeslacht in de familie zorgde. (DAN)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons