Ninove 09 Apr 2020 - 19u29
Clear Sky
21.86°C

“Moeder Laura” zegt niet nee tegen lekker eten

12 april 2018
“Moeder Laura” zegt niet nee tegen lekker eten

Laura Raes uit Nederhasselt is afgelopen donderdag 99 jaar worden. Zij woont al enkele jaren bij haar dochter Sonja Van den Abeele omdat ze zich nog niet oud genoeg voelt om naar een rusthuis te verhuizen. “Moeder Laura” zegt niet nee tegen lekker eten en een goed glaasje wijn. De familie, bestaande uit dochter Sonja en zoon Karel met echtgenote Emmy zakten samen met de 4 kleinzonen (Jurgen, Steven, Bjorn en Jo) en hun partners (Nancy, Patricia, Kim en Sandy) en de 4 achterkleinzonen (Aster (13 jaar), Pepijn (11), Lenn (6) en Ides (2 weken)) en 1 achterkleindochter Liss (2 jaar) af naar het 1ste Eetfestijn van de Kermisvrienden van Nederhasselt. Daar mocht ze nog een bouquet bloemen ontvangen van de organisatoren en enkele dikke kussen van burgemeester Tania De Jonge. Iedereen kijkt al uit naar haar 100ste verjaardag!

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons