Ninove 05 Apr 2020 - 03u01
Few Clouds
14.95°C

Verkeersongeval Brakelsesteenweg

10 april 2018
Verkeersongeval  Brakelsesteenweg

Bij een kop- staart aanrijding dinsdagmiddag op de Brakelsesteenweg ter hoogte van het Aveve tuincentrum raakten twee wagens beschadigd. Er vielen geen gewonden, de politie kwam ter plaatste voor de nodige vaststellingen en de verkeersregeling, er was een tijd moeizaam verkeer richting Brakel.          Foto’s Hilde B.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.