Ninove 10 Apr 2020 - 18u36
Clear Sky
8.89°C

Jettie Pallettie stelde 10-jarig jubileum optreden voor in Den Keizer

07 april 2018
Jettie Pallettie stelde 10-jarig jubileum optreden voor in Den Keizer

# Ninove  - De Nederlandse ambiancebom Jettie Pallettie heeft in cafe Den Keizer een promo optreden gegeven voor haar 10 jaar jubileum optreden dat ze geeft op 28 april in zaal Cloë te Ninove. De ambiance zat er tijdens de voorstelling in cafe Den Keizer, die volledig volgelopen was, meteen in en beloofd voor haar jubileum, waar ze samen met Willy Sommers, Fiilp D'Haeze, Yves Segers, Dimitri Vantomme en De Deurzakkers ongetwijfeld de zaal op zijn kop zal zetten. Ze zal die avond ook haar nieuwe album voorstellen.Tickets zijn verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kosten 15 Euro in het polonaisevak en 20 Euro voor zitplaatsen.               Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons