Ninove 03 Apr 2020 - 05u44
Broken Clouds
10.09°C

Gratis parkeren tijdens de 'Dag Van De Markt'

02 april 2018
Gratis parkeren tijdens de 'Dag Van De Markt'

#Ninove - Op 10 April word je tijden de 'Dag van de markt' door de marktkramers verwend met gratis proevertjes,geschenkjes,kortingen,enz.Ook de Narrengilde en de mobiele Jazzband' Goe Bezig' komen langs. Op de Dag van de Markt parkeer je gratis in de binnenstad van Ninove.

Ook op zaterdag 7 april kan je in de straten aan de sporthal  (wijk'Blokken' gratis parkeren wegens tal van activiteiten in de omgeving).

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons