Ninove 10 Apr 2020 - 08u38
Clear Sky
8.89°C

Wettels On Fire organiseerde hun 'Eastern BBQ Contest' in het centrum van Ninove

01 april 2018

#Ninove - Het barbecueteam Wettels On Fire organiseerde in het paasweekend de tweede editie van hun 'Eastern BBQ contest' deze contest moest normaal doorgaan in het stadspark van Ninove Maar door het slecht weer van de afgelopen weken en de drassige ondergrond moest de wedstrijd uitwijken naar het centrum van Ninove op de OCMW site .

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons