Ninove 26 May 2020 - 16u11
Overcast Clouds
23.84°C

Eastern BBQ contest van start gegaan

31 maart 2018

#Ninove - Het barbecueteam Wettels On Fire organiseert dit paasweekend de tweede editie van hun 'Eastern BBQ contest' op de parking in de Burchtstraat. Naast de wedstrijd is er ook heel wat randanimatie. Zo is er zaterdag een open bar en zijn er doorlopend barbecuedemonstraties en publiekswedstrijden met om 20 uur nog een concert van Big in Belgium. Ook zondag gaan de deuren open voor het grote publiek om 10 uur. Naast de demonstraties en publiekswedstrijden kan de Ronde van Vlaanderen op groot scherm doorlopend worden gevolgd, is er van 12.15 tot 18 uur een optreden van Passepartoe en krijgen de kids om 15 uur er bezoek van de paashaas. Napoleon Grills Belgium laat het publiek proeven van lekkere gerechtjes. Kunstenaar William Arijs uit Pollare heeft voor de Europese winnaar een kunstwerk ontworpen dat als wisselbeker zal worden overhandigd. Het is een typisch Ninoofs ontwerp geworden met de Koepoort en een wortel die in brand staat, verwijzend naar de naam van de organisatoren "Wettels on Fire".   Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons