Gewonde na botsing op Tabakslaan

    31 juli 2024

    VOORDE – Bij een kop-staartbotsing is woensdagmorgen 31 juli een bestuurder gewond geraakt. Het ongeval deed zich voor ter hoogte van de tijdelijke verkeerslichten op de Tabakslaan.

    Die tijdelijke verkeerslichten en signalisatie waren daar geplaatst om een hersteld betonvak voldoende te laten uitdrogen. Woensdagmorgen stond rond 7.30 uur een Citroën C1 stil aan het rode licht, in de richting van Ninove. Een achteropkomende bestelwagen merkte het stilstaande voertuig blijkbaar te laat op en reed er op in.

    De hulpdiensten van de zone Zuid-Oost kwamen ter plaatse; een ambulance voerde de bestuurder van de personenwagen af naar het ziekenhuis. De brandweer ruimde de weg en de lokale politie van Ninove deed de vaststellingen in verband met de omstandigheden van het ongeluk.

    Even later kwam ook een bestelwagen langs van de firma, die de tijdelijke signalisatie had geplaatst, om de verkeerslichten en de borden weg te nemen. Naar wij vernamen, worden regelmatig dergelijke tijdelijk signalisatieborden gestolen, hier en elders.

    ADU/MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons