Dieven stelen gereedschap uit camionettes

    14 augustus 2024

    DENDERWINDEKE – Een aantal bewoners van de Rijstraat en omgeving zijn in de nacht van 13 op 14 augustus het slachtoffer geworden van een diefstal uit hun voertuig.

    Uit enkele geparkeerde bestelwagens/camionettes is werkgereedschap, elektrisch of op batterijen, gestolen. Telkens boorden de dieven een gaatje om het slot te openen en zich een toegang te verschaffen tot het voertuig.

    Het is niet uitgesloten, dat de daders de komende dagen nog aan de slag zullen gaan in Denderwindeke en bij uitbreiding andere Ninoofse deelgemeenten.

    De politie raadt aan om de waardevolle gereedschappen steeds uit de bestelwagens/camionettes te nemen en in een afgesloten woning of pand te bewaren. Een andere mogelijkheid is om de camionette/bestelwagen in een afgesloten garage of loods te parkeren.

    Oproep

    Mocht je informatie hebben, een getuigenis, camerabeelden of ken je personen die over beelden beschikken van de feiten van 13/14 augustus, contacteer de lokale politie van Ninove op 054-312 312 (tijdens de kantooruren) of online via het contactformulier.

    Mocht je handelingen opmerken, die wijzen op een (poging tot) diefstal, bel de dienst 101/112. De politieploegen op het terrein kunnen dan gepast en tijdig reageren.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons