Auto’s botsen aan Vredelaan

    06 februari 2019

    NINOVE – Ter hoogte van het kruispunt Vredelaan-Nijverheidslaan zijn twee wagens op elkaar gebotst. Het betrof een ‘klassiek’ ongeval door het negeren van de voorrang van rechts. De materiële schade is groot, maar niemand raakte gewond.

    Het ongeval gebeurde woensdagochtend 6 februari rond 7 uur. Een donkere Peugeot 3008 reed op de Vredelaan, vanuit de Pollarestraat richting Parklaan. De andere wagen, een kleine witte bestelwagen Citroën, reed op de Nijverheidslaan vanuit de richting Arbeidsstraat.

    De chauffeur van de personenwagen gaf ter hoogte van het kruispunt Nijverheidslaan-Vredelaan geen voorrang aan de bestelwagen, die voor hem van rechts kwam. Met een botsing tot gevolg. De bestelwagen is door de klap tegen een andere geparkeerde bestelwagen aangereden.

    De materiële schade is vrij groot, vooral aan de personenwagen. Er vielen bij dit ongeval geen gewonden.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons