Auto klem in gracht van veldweg aan Pollare-Dorp

    28 september 2024

    POLLARE – Een chauffeur raakte gewond, toen hij in de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 september met zijn wagen in de langsgracht van een veldweg belandde.

    Rond 3 uur is een Opel in de gracht gereden van een veldweg, die van Pollare-Dorp naar de Dender loopt. De brandweer van de zone Zuid-Oost moest de chauffeur uit zijn netelige positie bevrijden. Dat was niet evident, aangezien de veldweg te smal was voor de brandweerwagen en de evacuatie dus te voet moest gebeuren. De man is afgevoerd naar het ziekenhuis.

    De lokale politie van Ninove kwam eveneens ter plaatse om de vaststellingen te doen, niet in het minst naar hoe en waarom de chauffeur daar in het holst van de nacht is terechtgekomen.

    ADU/MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons