Ninove 31 Mar 2020 - 20u06
Clear Sky
6.1°C

De paasvakantie was nog nooit zo leuk!

06 maart 2018
De paasvakantie was nog nooit zo leuk!

Als jij dacht je te vervelen tijdens de paasvakantie, dan heb je het mis! In De Gavers kan je aan maar liefst 6 gratis activiteiten deelnemen.
De pret begint met het paasfeest op paasmaandag 2 april. Op woensdag is er telkens een keileuke kindershow. Sportievelingen krijgen dan weer een gratis initiatie boogschieten of muurklimmen aangeboden. Boost, de supertoffe speelnamiddag, sluit op zondag 15 april de vakantie gepast af met tal van workshops, springkastelen en andere coole animaties. De paasvakantie was nog nooit zo leuk!
Check www.degavers.be want voor sommige activiteiten schrijf je op voorhand in!

6 gratis activiteiten
 

Paasmaandag 2 april, 10-12u: Paasfeest voor kindjes tot 10 jaar. Inschrijven doe je online via www.degavers.be.
 Woensdag 4 april, 14u30: Clown Rocky’s Paasshow. Inschrijven is niet nodig.
 Dinsdag 10 april, 13-15u: Initiatie boogschieten, voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. Inschrijven doe je via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 Woensdag 11 april, 14u30: Meespeeltheater Jeuk met ‘Kabaal in de klas van meester haai.’ Inschrijven is niet nodig.
 Donderdag 12 april, 13-15u: Initiatie muurklimmen, voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Inschrijven doe je via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 Zondag 15 april, 14-18u: Boost, speelnamiddag op het strand voor kinderen tot 12 jaar. Coole animaties, springkastelen, leuke workshops, … Inschrijven is niet nodig.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons