Ninove 27 Feb 2020 - 23u31
Lichte regen
2.51°C

Drugsbende opgerold in Geraardsbergen

02 maart 2018
Drugsbende opgerold in Geraardsbergen

Na maanden intensief speurwerk slaagde de lokale politie van Geraardsbergen-Lierde er in om een bende in kaart te brengen die zich reeds geruime tijd bezig hield met handel in verdovende middelen in Geraardsbergen en omgeving.

Bij een huiszoeking in een woning in Lessines werden 422 gram speed en 130 gr cannabis in beslag genomen.

Bij verdere huiszoekingen in Geraardsbergen, Brakel, Lierde en Lessines werden ook nog eens drie auto’s en één motorfiets in beslag genomen.

In totaal werden 6 personen opgepakt en voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Oudenaarde.

Vier verdachten werden aangehouden; twee verdachten werden vrijgelaten onder strikte voorwaarden.

Het gaat om vijf mannen en één vrouw tussen de 27 en 43 jaar en allen afkomstig uit Geraardsbergen en omgeving. Zij zijn geen onbekenden voor het gerecht.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons