Ninove 29 Mar 2020 - 18u52
Broken Clouds
4.91°C

Basisschool Molenveld zoekt de herfst op

14 oktober 2017
Basisschool Molenveld zoekt de herfst op

In basisschool Molenveld in Denderhoutem stond deze week het thema bos centraal. In het bos op het schooldomein werd volop gezocht naar alles wat met het bos en de herfst te maken heeft. De kinderen vonden er allerlei blaadjes in verschillende kleuren, ze zochten naar nootjes en ze vonden kleurrijke paddenstoelen. Sommigen zochten ook volop naar kabouters maar deze bleken goed verstopt... Om alles samen te bekijken en te bespreken of om gezellig een stukje fruit of koek te eten, werd naar de 'kriebelklas' getrokken. In deze buitenklas smaakt een stukje fruit of koek steeds dubbel zo lekker! Met een frisse neus van de gezonde buitenlucht gingen de kinderen nadien met al het materiaal aan de slag in de klas.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons