Ninove 02 Apr 2020 - 08u38
Clear Sky
0.6°C

Kordate aanpak werpt vruchten af: politiezone Geraardsbergen/Lierde arresteert drugsdealer!

05 oktober 2017
Kordate aanpak werpt vruchten af: politiezone Geraardsbergen/Lierde arresteert drugsdealer!

De politiezone Geraardsbergen/Lierde gaat resoluut voor een veilige en leefbare stationsomgeving. In het kader van haar zonaal veiligheidsplan kondigde ze midden september de actie 'veilige stationsbuurt' aan, waarbij de aanpak van straatcriminaliteit en overlast met stip op nummer 1 wordt gezet. 

 Deze middag vond een gecoördineerde actie plaats rond de omgeving van het station. Er werden 11 personeelsleden ingezet. Net als bij eerdere acties was de uitkomst geslaagd.

Verschillende personen werden gecontroleerd en onderworpen aan een fouille. Hierbij werd een verdachte betrapt in het bezit van een aanzienlijke hoeveelheid verboden middelen met het oog op verkoop. Hij werd aangehouden en wordt morgenvroeg ter beschikking gesteld van het parket.

Verdere controles zorgden voor nog 2 bijkomende processen-verbaal, een eerste voor vervallen keuringsbewijs en een tweede voor verboden wapenbezit.

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons