Ninove 02 Apr 2020 - 10u21
Clear Sky
0.6°C

Heb jij ook zin om je eigen halloweenpompoen te maken ?

30 september 2017
Heb jij ook zin om je eigen halloweenpompoen te maken ?

Meerbeke - Op zaterdag 21 oktober 2017 organiseert KWB Meerbeke een geestig leuke knutselnamiddag en gaan ze samen halloweenpompoenen snijden. Zij zorgen voor alle materiaal ! Uiteraard wie pompoenen heeft mag deze meebrengen.

Deze activiteit staat open voor iedereen, kinderen vanaf 6 jaar moeten wel begeleid worden door mama of papa of grootouders.

Wanneer ?  : 14u begin tot …. Vermoedelijk 16u

Waar ? De Linde – Gemeentehuisstraat – Meerbeke

Kostprijs : kwb-leden : Gratis  niet-leden : 5 euro

Materiaal ter beschikking : pompoenzaagje, schraap, sjablonen, pompoenen.

Inschrijven voor 14/10 via mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via uw bestuurslid

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons