Ninove 28 Mar 2020 - 21u01
Clear Sky
12.57°C

Winkeldief op heterdaad betrapt

06 september 2017
Winkeldief op heterdaad betrapt

Denderleeuw - Gisterennamiddag omstreeks 16u kreeg de politie melding van een winkeldiefstal in een filiaal van winkelketen Bel&Bo in de Kasteelstraat in Denderleeuw.

De verdachte, een 19-jarige man afkomstig uit Liedekerke en met de Congolese nationaliteit, betrad de winkel, nam kledij uit de rekken en begaf zich vervolgens naar de paskamers om zich aldaar om te kleden terwijl het gordijn van het pashokje open stond. Onmiddellijk daarna verliet de verdachte de winkel zonder af te rekenen, waarop de winkelbediende de politiediensten verwittigde. De verdachte kon even verderop snel door de politie worden gevat en gearresteerd.

De verdachte wordt vandaag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde. Het parket vraagt zijn aanhouding.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons