Ninove 29 Mar 2020 - 19u20
Broken Clouds
4.91°C

Grijpdiefstal tijdens wielerwedstrijd

31 augustus 2017
Grijpdiefstal tijdens wielerwedstrijd

Woensdagnamiddag werd in Geraardsbergen een 27-jarige man uit Geraardsbergen opgepakt voor een poging diefstal uit een voertuig en een grijpdiefstal.

De man probeerde het portier te openen van een wagen die stond te wachten tijdens een wielerwedstrijd. Nadien nam hij een bril mee van een omstaander en gooide deze stuk. De man werd gearresteerd maar stelde zich weerspannig op. Hierbij raakte een politieman lichtgewond.

De man werd gedagvaard in snelrecht en zal zich moeten verantwoorden voor de correctionele rechtbank in Oudenaarde op 23 oktober 2017.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons