Ninove 31 Mar 2020 - 15u13
Clear Sky
2.06°C

Grijpdiefstal – oproep aan getuigen

17 augustus 2017
Grijpdiefstal – oproep aan getuigen

AALST (Erembodegem) –Gisteren omstreeks 17u45 werd een bejaarde dame in Erembodegem slachtoffer van een diefstal met geweld.Toen ze ter hoogte van de bushalte aan huisnummer 131 in de Geraardsbergsesteenweg aan het wachten was op de bus, kwam een fietser van aan de overkant van de straat naar haar toe gereden.

De verdachte greep vervolgens de handtas van het slachtoffer waardoor deze laatste op de grond viel.Het slachtoffer, een 84-jarige dame uit Erembodegem, geraakte hierbij gewond en moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis.

De verdachte nam de vlucht.Alles wordt in het werk gesteld om de dader van deze feiten op te sporen.Er wordt een oproep gedaan aan getuigen die mogelijks de feiten hebben zien gebeuren. Zij kunnen dit melden aan eender welke politiedienst.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons