Ninove 28 Feb 2020 - 12u33
Scattered Clouds
1.91°C

Huwelijksaanzoek in Okay

05 augustus 2017

Shauni Coppens uit Ninove (21) beleefde de verrassing van haar leven toen haar vriend Nick De Bruyn uit Welle haar zaterdagnamiddag op een originele manier ten huwelijk vroeg in de Okay in Nieuwerkerken, waar ze aan het werk was. Daar verscheen plots muzikant Dirk Van Lierde, die alle medewerkers bij elkaar riep om voor één van hen - 'een onbekende blonde' - het liedje 'Skown Meiske' van Niels Destadsbader te zingen. "Voor mij ben je iets te jong, maar voor iemand anders hier misschien niet. Hij zou daar moeten zijn", lachte Van Lierde na het liedje. Nick stapte de winkel binnen, ging voor Shauni door de knieën en vroeg haar ten huwelijk, tot groot enthousiasme van de aanwezige klanten, Shauni's collega's en familie. Shauni - zeer verrast - zei natuurlijk onmiddellijk 'ja'. "Ik wist toen hij begon te spelen dat er iets zou gebeuren, maar dit had ik echt niet verwacht", reageert Shauni. "Na een huis, ons kindje Liana van 7 maanden - die op het moment van het aanzoek ook een truitje met daarop 'Mama, wil je met papa trouwen?' droeg - is het nu tijd voor een huwelijk", lacht Nick opgelucht.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons