Ninove 28 Mar 2020 - 17u08
Clear Sky
12.57°C

Verkoop verdovende middelen

02 augustus 2017
Verkoop verdovende middelen

Geraardsbergen - Bij een huiszoeking gisterennamiddag in de Kloosterstraat in Geraardsbergen werden door de politie 220 gram heroïne en een grote som geld aangetroffen. De bewoners, een 32-jarige man en diens moeder, een vrouw van 54 jaar, werden gearresteerd en worden vandaag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Oudenaarde op verdenking van bezit en verkoop van verdovende middelen. Het parket vraagt hun aanhouding.

Beide verdachten zijn geen onbekenden voor het gerecht.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons