Ninove 31 Mar 2020 - 16u43
Clear Sky
2.06°C

Bestelwagen belandt op zijn zijde

25 mei 2019

GERAARDSBERGEN – Op de Edingseweg in Moerbeke belandde zaterdagochtend omstreeks 02.30 uur een wagen op zijn zijde naast de rijweg.

De bestuurder reed met zijn bestelwagen in de richting van Viane, toen hij plots de controle over zijn stuur verloor.

Brandweer en ziekenwagen van Geraardsbergen en Ninove werden opgetrommeld om de man uit zijn wagen te bevrijden. Hij is gewond overgebracht naar het ziekenhuis van Geraardsbergen.

Bij het ongeval raakten geen andere auto’s betrokken.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons