Ninove 02 Apr 2020 - 09u36
Clear Sky
0.6°C

Professionele cannabisplantage ontdekt in Denderleeuw

09 november 2018
Professionele cannabisplantage ontdekt in Denderleeuw

DENDERLEEUW – Na intensief speurwerk en doorgedreven onderzoek door de lokale recherche van de politiezone Denderleeuw is woensdag 7 november ll. in een loods in Rabatten een professionele cannabisplantage ontdekt.

De politie trof er meer dan 3.000 cannabisplanten aan, die op een uiterst vakkundige wijze werden geteeld.

Bij deze zoeking zijn eveneens drie verdachten gearresteerd. Het gaat om een vader van 57 jaar uit Meise en diens zoon van 34 jaar uit Merchtem, beiden goed gekend door politie en gerecht. De derde verdachte is een 34-jarige man zonder een gekende woonplaats in België.

De drie mannen zijn gisterenmiddag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde. Die besliste om de drie verdachten aan te houden.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons