Ninove 04 Apr 2020 - 14u35
Few Clouds
14.95°C

Nieuwste watersensatie op het Gavermeer kent groot succes

25 juli 2018
Nieuwste watersensatie op het Gavermeer kent groot succes

Deze zomer, nog tot eind september vind je op het Gavermeer in Geraardsbergen een uniek waterpretpark: het WOW-park. Het park telt ruim 20 attracties en klimtuigen voor jong en oud op een wateroppervlak van 2.000 vierkante meter. Daarmee is dit meteen het grootste waterpark in open lucht in België en een ideale plek om dezer dagen verkoeling te zoeken tijdens de hittegolf.

Openlucht waterparken zijn internationaal een absolute hit. En ook België zal deze zomer volop van de nieuwe hype kunnen genieten. Het WOW-park koos voor zijn eerste jaargang 2 gekende binnenmeren: het Gavermeer in Geraardsbergen én het Klein Strand in Jabbeke.

WOW, wat staat voor Walk On Water, staat garant voor een sportieve en plezierige belevenis voor jong en oud. Het park omvat een twintigtal attracties waaronder klimtuigen, glijbanen, wandelpaden met obstakels op het water, trampolines en zo meer… Het is geschikt voor waterratten vanaf 8 tot 88 jaar. Kinderen jonger dan 8 worden toegelaten onder begeleiding van een volwassene.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat voorop in het park. De attracties werden stevig verankerd in het water en het park werd vooraf gekeurd door een onafhankelijk controleorgaan. Alle plezier vindt plaats onder het waakzame oog van een team gebrevetteerde redders en toezichthouders. En elke deelnemer krijgt verplicht een reddingsvest om.

Het WOW-park is dus een topidee voor een dagje uit, zeker nu de temperaturen hoog oplopen. Uniek aan het park is dat je er ook op een dag met minder goed weer van zal kunnen genieten. Dankzij de wetsuits die je terplekke kan huren, blijft je lichaam immers op temperatuur, zelfs als de zon het laat afweten of mocht het nog eens regenen.

 Ook geschikt voor teambuilding

De organisatoren werkten ook een speciale formule uit voor bedrijven. Het WOW-park biedt immers een unieke setting voor een actieve teambuilding waarbij de deelnemers samen het parcours afleggen of een wedstrijdje onder elkaar aangaan. Ook hier wordt sport en plezier dus aan elkaar gekoppeld, met diverse mogelijkheden voor een programma op maat.

Praktische info

 Wie het WOW-park op het Gavermeer wil bezoeken, kan voor meer info terecht op www.wowpark.eu. Op de site kan je tickets reserveren op basis van de dag en het tijdstip waarop je naar het park komt. Een toegangsticket kost 10 euro voor een uur waterpret. Groepen betalen 8 euro.

Het park is de hele zomervakantie open, maar ook in september nog. Dat biedt een ideale gelegenheid voor schooluitstappen. Voor scholengroepen kunnen speciale regelingen gemaakt worden. Voor teambuildings en specifieke arrangementen, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons