Ninove 28 Feb 2020 - 00u11
Scattered Clouds
1.91°C

Twee zwaargewonden bij frontale botsing

03 juni 2018
Twee zwaargewonden bij frontale botsing

#Grimmingen - Gisterenavond gebeurde een verkeersongeval in de Klakvijverstraat in Geraardsbergen. Twee personenwagens, een BMW en een Citroën, kwamen in aanrijding. Beide chauffeurs, twee mannen van respectievelijk 33 jaar en 23 jaar, werden in levensgevaar afgevoerd naar het ziekenhuis. Inmiddels is het levensgevaar geweken. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de precieze omstandigheden van het ongeval na te gaan. (Foto radio Mig)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons