Ninove 31 Mar 2020 - 02u05
Few Clouds
8.19°C

Vind het vat - tip 3

18 juni 2019
Vind het vat - tip 3

Vind het vat - tip 3

 

“Weet je wat ik zie als ik gedronken heb ? Allemaal beestjes” was lang geleden een populair lied.

Zouden al deze schattige dieren misschien gedronken hebben? Of zouden ze integendeel kunnen helpen om de vatzoekers te laten drinken?

Goed kijken (misschien wel tellen?) en nadenken en je bent weeral een stap dichter

Succes !

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons