Ninove 31 Mar 2020 - 01u10
Few Clouds
8.19°C

‘Dag & nacht koers!’ met Michel Wuyts en Geert Vandenbon

25 januari 2019
‘Dag & nacht koers!’ met Michel Wuyts en Geert Vandenbon

NINOVE – Wielerman Wuyts is bij ons al 25 jaar de stem van de koers. Zijn timbre en taalgevoel maken hem uniek. Met verhalen van voor en achter de camera trekt hij in ‘Dag & Nacht Koers!’ door Vlaanderen. Voor zijn optreden in Ninove op 20 februari mogen wij een duoticket weggeven.

Koers heeft twee gezichten. Op klaarlichte dag zoeft het peloton voorbij: atleten op het toppunt van hun kunnen. Camera’s draaien, de spanning stijgt. De sprint is bloedstollend. Winnaars en verliezers wentelen zich in lof en gejammer. Woordenvloed vol drama en heroïek.

Als het circus halthoudt en de avond valt worden atleten mensen van vlees en bloed. Karakters, met ambities en dromen, met blessures en twijfels. Wit en zwart. De benen blijven stil en het brein gaat draaien. Ze zoeken naar woorden om verborgen verhalen te vertellen.

Dag en nacht koers

Laagje na laagje deelt Michel hun ziel met de toeschouwer. En hun verhalen. Hij vertelt honderduit. Grote histories en leuke weetjes, grappige anekdotes en vertelsels waar je stil van wordt. Wie de karakters zijn, ontdek je gaandeweg tijdens de voorstelling.

Wuyts observeert en analyseert. Eens journalist, altijd journalist. Hij praat vanuit de buik van het peloton en kneedt de koers tot zijn eigen verhaal. Spits en verrassend: “97 % van wat ik vertel is waarheid. Aan de luisteraar om te ontdekken waar die 3 % fantasie zit.”

In ‘Dag & Nacht Koers!’ trekt Michel Wuyts opnieuw op met Geert Vandenbon, rustbrenger én gangmaker. Gewapend met enkel een gitaar, versterken zijn liedjes Michels woorden. Ze inspireren, ze laten dromen.

Bovenal is ‘Dag & Nacht Koers!' een geurige mix van hartige wielerverhalen en inspirerende liedjes. Michel is de verteller van dienst, Geert de muzikant.

Praktisch

  • Datum en tijdstip: woensdag 20 februari om 20 uur.
  • Plaats: cc De Plomblom, Graanmarkt Ninove.
  • Kaarten: € 14 – € 13 met reductie - € 11,2 met vriendenpas.
Info: https://www.ccdeplomblom.org/programma/dagennachtkoers - I.s.m. Omloop Finish Team vzw.
We geven een duoticket weg. Mail jouw naam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet duidt een onschuldige hand jou als winnaar aan.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons