Ninove 31 Mar 2020 - 00u54
Few Clouds
8.19°C

Win het Ninoofs woordenboek

31 augustus 2018
Win het Ninoofs woordenboek

NINOVE - Vanaf begin september tot eind november kan je via Ninof Media-TV deelnemen aan onze wedstrijd over het Ninoofs dialect en dat als aanloop naar de uitgave van het Ninoofs Dialectwoordenboek in december. Elke keer kan je een exemplaar van het origineel Ninoofse woordenboek winnen via NM-TV. Er zijn zes wedstrijdetappes en elke keer lichten we een tipje van de sluier op over de inhoud van het boek.

Periode 1 tot 14 september 2018

Deze week wordt het een cartoontekening van Rufijn. Welke typisch Ninoofse uitdrukking brengt Rufijn hier in een getekende versie?

Je antwoord mag je sturen, via mail, op het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let wel, enkel degenen die per mail antwoorden komen in aanmerking. We houden geen rekening met de schrijfwijze. Elke keer trekken wij uit de juiste antwoorden één winnaar. Deze mag zijn/haar exemplaar van het Ninoofs Dialectwoordenboek afhalen op de voorstelling, zondag 9 december in het Cultuurcentrum De Plomblom in Ninove.

Voorintekenen kan nog

Wil je dit originele en boeiende dialectwoordenboek in je bezit, dan kan je vóór 30 september 2018 vóórintekenen door betaling van 18 € op rekening BE50 1030 4995 9718. Je naam en woonplaats komen dan in de namenlijst achteraan het boek. Wens je het boek opgestuurd te krijgen, betaal dan 4 € extra per besteld boek. Vanaf 1 oktober kan je het boek nog steeds bestellen maar dan aan 20 € en 4 € extra als je het boek thuis wil bezorgd krijgen. Contacteer ons ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanaf 09 december 2018 is het boek ook te koop aan 20 € in de plaatselijke handelszaken.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons