Ninove 06 Apr 2020 - 14u24
Clear Sky
17.74°C

Win een drankkaart vanavond opnieuw muziek in het park

23 juli 2018
Win een drankkaart vanavond opnieuw muziek in het park

!! Maak kans op een van onze gratis drankkaarten voor het parkconcert van vanavond 23 juli . Like ons facbookpagina Ninofmedia en Nm Tv en deel dit verder winnaars maken we bekend maandaag 23 juli om 15 uur !!

Twee topcoverbands en tussendoor Les copines met Isabelle A, dat is het programma voor vanavond in Ninove !

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons