Ninove 27 Feb 2020 - 01u54
Lichte regen
3.89°C

Zomerconcert 21 september 2019 Cantabile e Stretto

21 - 21 sept 2019

Het zomerconcert  zal doorgaan op zaterdag 21 september a.s. te 19.30u in de mooi gerestaureerde Sint-Martinuskerk te 9400 Eichem.

Na een try-out in maart en hun optreden in Porto zijn ze zo goed als klaar met hun volledig répertoire die een mix omvat van allerlei genres.

Het 4-koppig blaasorkest bestaat momenteel uit een tenorsax (Ann), een altsax en sopraansax (Jos), een bastuba (Rik) en een hoorn (Misu) dewelke wordt geleid door de gangmaker en dirigente Liliana Duma.

Kaarten kunnen bekomen worden hetzij direct aan de kassa  hetzij vooraf gereserveerd worden via mailadres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. hetzij telefonisch op volgende nummers 0476/273367 (jos)  of 0496/124343 (rik).

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons