Ninove 26 May 2020 - 16u30
Overcast Clouds
23.84°C

Lokale makers markt ninove

24 - 24 nov 2019

Maak jij kleren, meubels,juwelen, koffie, kaas,.... noem maar op?!

Wij zoeken minstens 25 standhouders met een divers aanbod. Wil jij ook met jouw product op onze "lokale makers markt" staan?

Of kom gewoon leuke koopjes doen met een drankje in de ene hand en een lekkere snack in de andere. Op lokale makers markt Ninove kan het allemaal!

Waar: Buurthuis Berdam( binnen markt)
Brusselsesteenweg 13,9400 Ninove
Van 10 u tot 17 u

Gratis toegang voor bezoekers.

Inschrijven via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Met vermelding : NAAM + AANTAL METER + OMSCHRIJVING WAT U AANBIED + ELEKTRICITEIT (JA/NEE).

5€ PER METER (stand is 2,5 diep) Breedte kiest u zelf!

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons