Ninove 07 Apr 2020 - 07u53
Scattered Clouds
8.72°C

ELFDE DESPAUTERIUSCONCERT

13 - 13 okt 2019

zondag 13 oktober 2019

om 15u

MARNIXRING

ZUID-OOST VLAANDEREN i.s.m KEVA

organiseert

in de

Sint-Amanduskerk te

Aspelare,

Geraardsbergsesteenweg 300

zijn

ELFDE KLASSIEK

DESPAUTERIUSCONCERT

met het kwartet

FINT

Fint is een kwartet van jonge muzikanten met een ontembaar enthousiasme. Een publiek inpakken met een scala van bekende klassieke meesterwerken, vroege omgevingsmuziek en tango, tot zelfs folk en traditionele muziek, dat is de missie van FINT.

Toegang en receptie achteraf GRATIS.

U bent van harte welkom.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons