Ninove 31 Mar 2020 - 02u26
Few Clouds
8.19°C

Bospop

02 - 02 mei 2020

Bospop is een gratis festival rond klimaat en duurzaamheid, met informatiestanden, lekker eten en drinken en optredens van Big In Belgium, De Jartellen en hoofdact Sam Gooris! Met de opbrengst willen we bomen planten in Ninove. Maar het doel is ook gewoon om de aandacht op het klimaat te richten. Dit evenement wordt georganiseerd door het GO! atheneum Ninove. Meer info vindt u op onze website (https://sites.google.com/view/bospop2020) en facebookpagina (https://www.facebook.com/bospop2020/).

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons