Grote prijs Denderwindeke sportief

    3/aug/2024

    DENDERWINDEKE – Denderwindeke Sportief organiseert zaterdag 3 augustus een wieler­wedstrijd voor nieuwelingen en junioren.

    Deze wielerwedstrijden gaan van start aan café Het Lusthof in de Krepelstraat om 13.30 uur en eindigen omstreeks 19 uur. Tussen 13 uur en 19.15 uur geldt over enkele straten éénrichtingsverkeer: Krepelstraat, Brusselstraat, Heirebaan, Kruisveldstraat.

    Rijrichting

    Om de veiligheid van de renners optimaal te garanderen wordt het verkeer enkel toegelaten in de richting van het te volgen parcours en dus niet in de tegenovergestelde richting.

    Rij die dag dus in de richting van het te volgen parcours, leg de nodige voorzichtigheid aan de dag en volg de instructies van de politie en de gemachtigde signaalgevers op.

    Met dank voor uw medewerking.

    Info: Denderwindeke Sportief – Mathijs Gunther 0496-81 60 16.

    Inschrijven

    Online bookings are not available for this event.

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons