Rotary deelde paaseitjes uit op stille zaterdag

    12 april 2020

    REGIO – Rotary Ninove-Dendervallei heeft als ‘merci’ 110 kg paaseitjes rondgedragen voor de medewerkers van politie, brandweer, ziekenhuizen en woonzorgcentra (WZC).

    De corona-crisis laat niemand onberoerd. Dagelijks zijn hulpverleners in de weer om in deze onzichtbare risicovolle leefomgeving de medemens te helpen. Of ze nu langdurig hulpbehoevend zijn of in acute nood verkeren; de hulpverleners staan steeds paraat. Zij zijn voor Rotaryclub Ninove-Dendervallei de superhelden van het moment.

    Om hen een hart onder de riem te steken, deelden voorzitter Claude Dendauw en assistent-gouverneur Michel Bellemans van Rotaryclub Ninove-Dendervallei op stille zaterdag paaseitjes uit aan de politie- en brandweerkorpsen van Denderleeuw, Geraardsbergen en Ninove.
    Daarna bedankten zij de medewerkers van de WZC’s  Klateringen, Castelmolen, Wilgendries, Stil geluk, Denderoord, De Populier, Ter Bake, St.-Rafaël en Rodenbach.
    Tot slot een ‘dank je wel’ snoepje aan OLV Campus Ninove en ASZ Campus Geraardsbergen en aan BiJeVa vzw.

    Info: Rotaryclub Ninove-Dendervallei.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons