Rotary Ninove-Dendervallei schenkt voedselpakketten aan OCMW Denderleeuw

    23 februari 2020

    DENDERLEEUW – Naar jaarlijkse gewoonte schonk Rotaryclub Ninove-Dendervallei voedselpakketten aan het OCMW van Denderleeuw.

    Rotary International zet zich bewust in voor anderen in een sfeer van dienstbetoon en beroepsethiek. Op die manier willen de leden de verstandhouding onder mensen en volkeren stimuleren. Wereldwijd telt de organisatie meer dan 33.400 Rotaryclubs.

    Rotary Ninove-Dendervallei is opgericht in 1965. De leden wonen of zijn professioneel actief in Ninove, Geraardsbergen, Lierde en Denderleeuw. Jaarlijks schenken ze voedselpakketten aan de OCMW’s in hun werkingsgebied.

    Sofie Renders, schepen voor Sociale Zaken is blij met dit gebaar: “Deze pakketten bevatten een aantal voedings- en verzorgingsproducten. Onze maatschappelijk assistenten bezorgen ze op hun beurt aan de meest hulpbehoevenden uit onze gemeente. We zijn de Rotary Ninove-Dendervallei dankbaar voor dit extraatje, dat wij aan onze cliënten kunnen geven.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons