Moeder Domper zoekt oud logo

    17 januari 2020

    NINOVE – Moeder Domper is een studentenvereniging voor Gentse studenten uit de wijde omgeving van Ninove. De club is op zoek naar het originele logo uit de beginjaren.

    Oud Domper, de voorloper van de huidige studentclub Moeder Domper, is opgericht in 1929. De studentenvereniging kende hoogtes en laagtes en is in 1995 heropgestart.

    De huidige praeses is Sarah Denayer. “Wij zijn met Domper op zoek naar het logo van de studentengroep Oud Domper ten tijde van de jaren 1960, onder leiding van Richard Merckaert. Hij was de medeoprichter van carnaval Ninove. Omdat enkele van onze leden ook nauw betrokken zijn bij carnaval, wilden wij die twee werelden samenbrengen.”

    En dus zouden ze daarbij graag het originele logo uit de beginjaren verwerken. “Dit logo is jammer genoeg niet mee overgeleverd bij de heroprichting.”

    Daarom een warme oproep. Mocht je zelf het logo nog bezitten of je kent iemand, die dat heeft, contacteer Moeder Domper. ‘Ut vivat, crescat et floreat Moeder Domper’ (Opdat Moeder Domper moge leven, groeien en bloeien).

    Info: Sarah Denayer – 0473-72 67 99 – Moeder Domper.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons