Abdijspurters vierden 35-jarig bestaan met Rudy Pevenage

    21 oktober 2024

    NINOVE – De wielertoeristenclub De Abdijspurters vierde zondag 20 oktober zijn 35-jarig bestaan in café Den Trappist.

    Het feestje werd opgeluisterd met een receptie en een gezellig etentje voor de leden, vrienden en sympathisanten van de club.

    Ninofmedia was ter plaatse en had gesprekken met voorzitter Pieter Lievens en erevoorzitter Peter Timmermans, die beiden terugblikten op de rijke geschiedenis van hun club. “We zijn niet alleen een groep wielertoeristen, maar ook een hechte vriendenkring”, aldus voorzitter Lievens.

    Een opmerkelijke aanwezige was ongetwijfeld wielerlegende Rudy Pevenage, ook wel bekend als ‘de rosse van Moerbeke’. Pevenage is een bekende wielerfiguur en streekgenoot. Hij was eregast op dit evenement en signeerde exemplaren van zijn biografie ‘Der Rudy’.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons